Trykprøvning

Klubben har gennem Dansk Sportsdykker Forbund, en meget attraktiv aftale på trykprøvning af flasker, der er nogle få vigtige regler der skal overholdes, for at vi kan benytte denne aftale.

• Flasker skal være tomme, ventil, fod, net, mm fjernet
  • Flasker skal være mærket med dit navn og Silkeborg Frømandsklub
  • Der skal udfyldes et arbejdskort pr ordre, dvs er der flere flasker, udfyldes der kun en seddel
  • Det er vigtigt at der skrives på arbejdskort, at det er Dansk Sportsdykker Forbund aftale, ellers får vi ikke DSF pris.

Hent forudfyldt arbejdskort her

Klubben indsamler flasker til trykprøving to gange om året, og indsender disse til Lotek – efter trykprøvning modtager du en regning for trykprøve samt din andel af fragt.

Der trykprøves i forår og efterår, information udsendes på mail og facebook, når det er tid til at aflevere flasker til trykprøve.

Priser:

• 0L til 1L, 137,50 kr.
  • 1L til 19L, 218,75 kr.
  • 20L til 81L, 456,25 kr.
  • Kassering af flasker, 107,50 kr.
  • Fragt helpakke pr tur, 493,75 kr.