Klubdyk i Lillebælt, 4/8-2013

Martin, Ole, Jens N, Morten, Carsten mødes i klubhuset 07:00, hvor båden blev pakket og kursen blev sat til Lillebælt.

Båden blev sat i vandet, og vi sejlede til Kongebro gården for at finde den lille kutter Kontiki, efter lidt søgen frem og tilbage, blev vi anråbt af den lokale dykkerklub, og fik af vide at vi var galt på den. Vi fik en ny landpejling, 5 minutter efter dukkede vraget op på sonar, og anker blev kastet.

Martin og Ole var de første der gik ned, og ankeret lå max 50 cm fra stævnen på vraget, hurra for sonar (og den lokale dykkerklub). En halv times tid dykning på det lille vrag, og dykket var ved at være slut, da Ole fik øje på en stor torsk, Martin dolkede den i nakken og så var det hjemover med første fisk.

Jens, Morten og Carsten var næste hold i vandet, og en 20-25 minutter senere kom de i overfladen, og dagens anden torsk var prikket (dog ikke så stor som den første)

Ind til  land, og frokost blev indtaget i det forrygende gode vejr.

Dagens anden dyk, sejlede vi til Lyngså, hvor Jens, Carsten og Martin hoppede i vandet. Morten var lidt forkølet så formen var ikke til anden dyk, og Ole havde ikke fået fyldt flaskerne helt op, så de sad over.

En 30 minutter senere kom holdet op, og de kunne kun bekræfte at det er en lille perle som Martin & Ole har fundet at dykke på, det er helt anderledes end der hvor vi normalt dykker i Lillebælt

Foto: Ole Aggerholm