Klubdyk, Lyngsbro 07/06-2015

Hyggelig klubdyk ved Lyngsbro – inkl. nyt medlem

Vi var 7 mand m/k inkl. nyt potentielt nyt medlem, Stig Nielsen, som kørte fra klubhuset kl. 8.15 søndag morgen, og som hjemmefra havde bestemt, at vi ville køre til Lyngsbro ved Lillebælt.

Kl 10.25 gik alle 7 i samtidig og vi blev sammen på cirka halvdelen af dykket på trods af sigten var elendig – max 1-1,5 m, hvorefter vi mere eller mindre frivilligt blev delt op i 2 grupper, som næsten samtidig kom op efter 44 min – helt som aftalt! OK dyk til ca 15 m, men ikke det fedeste pga. dårlig sigt.

Per og Margarita havde medbragt grillen, så der blev råhygget med grillpølser mm, og cirka 12.35 var 4 mand – Per og Stig samt Jens og Kim, klar til endnu et dyk. Sigten var blevet lidt bedre – især på den lavere dybde 5-7 m, og Jens og Kim havde et super fantastisk dyk omkring hulerne/skrænterne, der er fantastisk flotte og drillede nogle dovne rødspætter, som fik lov at svømme videre. Per og Stig hyggede sig med en hummer, som også fik lov at leve videre i Lillebælt.

Et rigtig fint klubdyk, hvor vi også blev et medlem “rigere”, idet Stig gerne vil meldes ind, og deltage på næste klubdyk, som er båddyk ved Aarhus den 14. juni 2015. Velkommen til Stig :-)

Deltagere:
Per Grønbjerg, Margarita, Krista Bernth, Kim Zachariasen og Kim W samt nyt medlem Stig Nielsen

Tekst: Kim W

Foto: Kim W & Per G