På tur med Jens Falkeøje

Søndagens klubtur blev lidt af en rundtur, da vi startede i Århus ved Lighthouse men sluttede ved Glatved – vi svømmede dog ikke hele vejene ….

Første dyk var ved Lighthouse, men sigtet var desværre ikke for godt, alligevel fik vi en lille time til at gå med at “snuse” rundt og se nærmere på alle de forunderlige ting, der findes dernede under vandoverfladen – men store fisk mødte vi ikke mange af…. Dem talte vi til gengæld meget om, da vi efter dykket sad på kajen og spiste vores madpakker – og sørme om ikke den megen snak om UV jagt og pandestegte fladfisk, kunne få mismodet efter det dårlige sigte og modviljen mod at skulle pakke sammen, for senere at skulle trække i en våd våddragt et helt andet sted, til at fordufte.

Andet dyk blev derfor ved Glatved – fantastisk sigte ! og efter 2 min. i vandet havde Jens allerede fanget den første fladfisk… Det var en sand fornøjelse at se en rutineret uv jæger med falkeblik i aktion – og sjovt at se, at det kan gøres med de bare næver også :-) Storvildtjægeren Stig rullede sig også ud og fik en rigtig flot…. ja, pighvar eller Slethvar med hjem – i alt fangede vi ca. 15 af de flade og fik således alle noget med hjem til panden – og 2 timers leg i vandet, på en dag med kun lidt vind og et par lune solstrejf – skønt !

Foto og tekst: Marianne