Skawtræf med masser af blæst og hygge men ikke meget dykning

Klubben var godt repræsenteret ved Skaw Træf med ikke 7 deltagere (Martin, Michael, Elisabeth, Jens Jørn, Per, Margarita og Kim) samt eks-medlem Brian.

Brian og Kim stævnede med Bolette Munkholm fredag eftermiddag, hvor det blæste 8-10 sekundmeter og ca 2 m høje bølger. Målet var Uranienborg, men der var kun 3 (alle rebreather), som dykkede på Uranienborg, og de fortalte, at de kunne mærke bølgerne på 22 m dybde. De blev skubbet frem og tilbage – det havde de aldrig prøvet før. Flere af os andre og ikke mindst mig (Kim W) var vildt søsyg. Nå, men dykke skulle vi, så os der ikke havde fået et dyk på Uranienborg fik så et ganske fint dyk langs molen til maks 7 m dybde :-)

Både lørdag og søndag blæste det så meget, at det vist kun var Per og Margarita, som fik et dyk langs molen. Tiden blev ellers bare brugt til hyggesnak, en tur op i byen og rundt på havnen, og ikke mindst hygge i forbindelse med festen lørdag aften, hvor vi fik det store fiskebord og masser af våde varer.

Per tog sig godt af præmierne. Han vandt både en dykkercomputer og 4 gode øl fra Skagen Bryghus. Hvor heldig kan man være.

Vi håber på bedre vejr og masser af dyk næste år.

Billeder og tekst: Kim W