Thailand, Koh Tao

Har været en tur i Thailand på en lille ø der hedder Koh Tao, som mere eller mindre kun tilbyder en aktivitet. Dykning :)

På Koh Tao, ligger dykkercentre side om side. I den forbindelse er det jo vigtigt, at finde et sted man har tillid til. Jeg valgte Koh Tao divers, som ejes af en finne, og hvor der er en dansker som står for den tekniske dykning.

Det kan være lige meget hvilket dykkercenter man bruger, for de dykker alle udfra de samme 25-30 positioner.
Dykkercenteret udmærker sig ved at være små grupper – de gange jeg var ude (8 dyk) var vi på intet tidspunkt over 10 dykkere, og de fleste gange ikke flere end 6 dykkere.
Alt foregår i en stille og rolig atmosfære, ingen stres, og udstyret ser ok ud (jeg havde mit eget med – det har jeg altid)

Guides er ok, de gennemskuer hurtigt, at her er dykkere som kan passe på sig selv, og så kan man selv dykke rundt, og følge med på den afstand, man nu selv føler sig komfortabel ved.

Selve dykningen er nem, meget nem. Ingen strøm og fornuftig sigt, ikke verdensklasse sigt de dage jeg var der. Men stadigvæk bedre en gennemsnit dag i Lillebælt :)
Der er et godt fiske og blomster liv.

Da jeg var der, dykkede jeg på: Mango Bay, Red Rock, Green Rock, Twins, Mango Bay, Japanese Garden, White Rock, samt vraget Satakut HTMS

Bemærke, at på den nordlige del af øen, holder den yngre generation til. Med fest og glade dage, men der kan man jo bare holde sig væk fra de områder.

Foto og tekst af: Ole Aggerholm