Heldags båd dykkertur til Vesterhavet sammen Bjerringbro Dykkerklub

Dato/tid
Date(s) - 01/06/2020
04:45 - 17:00

Kategori

Deltagere: 3

  • Kim Winckler Pedersen
  • Claus Nedergaard Jacobsen
  • Nickolas Storgaard Andersen
Bemærk: Deltager kan have reserveret mere end en plads.

Kontakt for mere information:
Kim Winckler Pedersen

Fælles tur med Bjerringbro Dykkerklub (BD). Vi har gennem årene dykket med BD på ture til Øland og Sognefjorden. Kristi Himmelfartsdag havde vi fælles tur til M-403 og Sneglehusvraget ved Anholt. Vi havde en fantastisk dag, og forsøger at udvide samarbejdet til bådture i danske farvande.

Så mød op på mandag den 1. juni (2. pinsedag) og hils på vores venner fra BD og få en god dykkeroplevelse.

Destination Aalborghus  ( 22 til 29 M)   fra Hanstholm  (Jollevej), hvor vi mødes kl. 6.45.

Afgang fra klubhuset på Almindsøvej kl. 4.45 (senest).

Tekst hentet fra Vragguiden; Ålborghus er et passager og stykgodsskib, 2 dæk,( Rute Kbh. Ålborg) som totalforliser under bugsering til Rotterdam, 8 sømil N for Hanstholm den 6/9-1972. Bygget 1936 Nakskov Skibsværft, 2079 BRT, Længden 292 fod, vraget er sprængt midtskibs, motor, skibssider med koøjne, pissekummer m.m. i et rod, stævnen er intakt med en mast som rager langt udover SB side, 8-10 m. over bunden, agterenden er også intakt, hvor der er lidt trædæk endnu. Altid et besøg værd. Dybden ved stævn er ca. 29 m. top 24 m.

Vi er 3 sikre deltagere her fra (Ronny Seberg, Claus Nedergaard og Kim W) og en måske, Nicolas Storgaard. Så der er plads til 1-2 mere i vores båd. Bjerringbro er 5-6 i deres båd. Hvis der kommer flere tilmeldinger, har Bjerringbro en ekstra båd, som de kan sætte ind :-))

Tilmelding senest lørdag 30. maj kl. 12.00.

 

 

Tilmeld

Du skal være logget ind, for at kunne tilmelde dig.