Gratis Pilates undervisning

Da jeg er i gang med en uddannelse til Pilates instruktør, vil jeg tilbyde gratis undervisning på fredage fra kl. 17-18:15. Alle medlemmer er velkomne, men meget gerne også koner og kærester til klubbens medlemmer. Jeg vil i min undervisning fokusere meget på åndedrættet samt øvelser, der styrker ryggen. Der er tale om begynder-undervisning, så alle kan være med :-) Pilates bygger på samme principper som yoga, hvor der er stor vægt på at finde ro og harmoni med sig selv, og hvor muskler varmes op så at sige indefra. Så ingen sved på panden. Man skal medbringe: yogamåtte eller blot et tykt tæppe, da øvelser foregår på gulvet. Desuden håndklæde samt evt. en lille pude til nakken. Løssidende tøj samt en trøje til sidste del af timen, hvor der vil være total afspænding. Kom og prøv en time- du bliver forhåbentligt lige så begejstret som jeg bliver :-)

Første gang fredag d. 31 januar 2014 kl 17:00 i klubhuset på Almindsøvænget Silkeborg Herefter aftales tidspunkt for den næste time.

VEL MØDT , tilmeld gerne til mig personligt på 20855808

Kærlig hilsen Elisabeth