Klubdyk Lyngsbo Strand, 9/2-2013

Lørdag den 9/2-2013, Kim, Martin og Ole afsted på årets 2. klubdyk. Turen gik til Lyngsbo Strand som er et uprøvet dykkersted ved Lillebælt, for Silkeborg Frømandsklub.

Efter lidt køreren rundt i området ved  ammoniak havnen, fandt vi træet der hang ud over vandet, som indikere stedet man skal gå i.

Vi mødte her en af de lokale lodsejere, der var ude af lufte hans hund. Han fortalt at vi befandt os på privat område. Han kunne dog se at vi var dykkere, og fortalte at der var mange dykkere som gik i fra ”deres strand”. Men at dykkerne også var meget gode til at rydde op efter sig, ift håndværkere – underforstået, husk at ryde op :) Kim og lodsejeren fik en god snak om hunde, og var nok også hovedårsagen til, at der hurtigt blev en god stemning.

Udstyret blev rigget til, og vi gik ud vandet. Ca 50 meter ude dykkede vi ned og fandt skrænten som faldt til ca 8 meter, og derefter jævnt fald til en 20-22 meter. Området omkring de 5-12 meter var super spænende og med  meget vegetation, udspring, kløfter mm. Området er meget anderledes, end hvad vi ser ved Kongebrogården og søspejderne .

Alle var enige om da vi kom op, at dette sted er en lille perle, og det er absolut ikke sidste gang vi dykker herfra.

Vand var 3 grader og luften -1 grad, god sigt og næsten ingen strøm

Foto: Kim W